Sänka Skepp online


Du har säkerligen spelat det klassiska spelet sänka skepp där du ska lista ut var din motståndare har placerat ut sina skepp innan han gör detsamma på din spelplan. Det klassiska är att vi spelar med penna och papper eller på ett köpt brädspel. Tack vare internets framfart finns det nu också online.Normalt spelar du mot en annan person men det går också bra att spela i lag. När du spelar online kan du antingen spela mot en annan motståndare som sitter på nätet eller mot en datorstyrd spelare. Det är dock roligare att spela mot en annan människa och försöka vinna över denne.

Var hittar jag sänka skepp online?

Om du är intresserad av att spela sänka skepp online behöver du inte oroa dig. Det finns en uppsjö av olika sajter där spelet är tillgängligt. Allt du behöver göra är att skriva i ”sänka skepp online” eller liknande på valfri sökmotor som till exempel Google , Yahoo eller liknande.Oftast behöver du inte ens betala någonting för att kunna spela utan de flesta versioner som finns online är helt gratis. Det enda som krävs är att du har ett program som Flash installerat. Skulle du inte ha det tar det endast ett par minuter att fixa. Sedan kan du börja spela.

Ett spel för logiskt tänkande

Det som gör att sänka skepp är ett så roligt spel är att du behöver tänka logiskt för att vinna. Det är ett strategispel som verkligen sätter dig på prov. Det är alltså ett perfekt tillfälle både att ha kul tillsammans med andra och träna hjärnan på samma gång i spelet.Sänka skepp är väldigt enkelt att lära sig och förstå och oftast krävs det endast en spelomgång innan du fått kläm på reglerna. Detta gör att alla kan vara med och spela detta. Befinner du dig på språng kan du normalt spela på din mobil samtidigt som du exempelvis sitter på tåget.